Jippii Ukko ontuu. Huomasin aamulenkin jälkeen koirien pyöriessä pihassa että, miten Ukko ontuu vasenta takajalkaa. Tarkastuksen suoritettuani; polkuanturassa reikä josta tuli verta. ELi tassun putsaukseen ja saikkua. Kiva just kun reenit alkoi kunnolla. Olisiko orapihlaja aidan piikki tökännyt reiän tassuun, kun kaikki naapurit on niitä puskia leikanneet. Noh huomenna on joka tapauksessa Simon ja Sallin näyttelypäivä että, sunnuntaina Tampere-Viiala-Forssa kiertoajelu kissanpentuja katsomaan. Omia sijoituspentuja että kasvatin jälkeläisiä.

Tuleepahan lepoa Ukon jalalle sitten 3 päivää, jos siinä ajassa paranisi toiminta kuntoon.

Vinski kävi aamujäljellä ja se meni kuten eilenkin. Jälki oli 5m pidempi kuin eilen ja makupalat samalla tavalla. Nyt saa levätä pari päivää ja jäljestykseen palataan maanantaina.

Koirat lähtevät ajelulle mukaan ja saamme kunnon treeniä matkan varrella kun, joka pysähdys paikassa Vinski tulee pääsemään ulos ja vähän ihmettelemään vieraita paikkoja. Hyvää häiriöharjoitusta tiedossa nuorelle miehelle. Kun näyttelyyn ei päästä antidoping sääntöjen vuoksi; nukutus varoaika 28pv eli aikaa ei ole kulunut riittävästi hampaan poistosta näyttelyyn. Mutta kyllähän noita näyttelyitä tulee uusiakin.

1242832385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e